yrityspalvelu

YRITYSPALVELUT

Sisustus & Kukka Floriina Naantalissa tarjoaa laajan valikoiman yrityspalveluita, jotka keskittyvät vihersisustussuunnitelmiin ja kukka-asetelmiin. Ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee vihersisustuksen yrityksille räätälöiden joko yksittäisiä kasveja tai laajempia projekteja varten. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä säästämään kustannuksia oikeiden kasvien valinnalla ja sijoittelulla, mikä vähentää kasvien vaihtotarvetta ja varmistaa, että vihersisustus säilyy tyylikkäänä ja elinvoimaisena.

Eri tilaisuuksiin tarjoamme myös monipuolisia kukkakoristeluratkaisuja sekä juhlavia onnittelukimppuja. Olipa kyseessä sitten tapahtuma, yritysjuhla tai lahja työntekijälle, luomme kukkakoristeet, jotka sopivat tilaisuuden luonteeseen ja luovat miellyttävää tunnelmaa.

Sisustus & Kukka Floriina sitoutuu tarjoamaan laadukkaita ja tyylikkäitä ratkaisuja yrityksille vihersisustuksessa ja kukka-asetelmissa. Olipa kyseessä sitten pienempi projekti tai suurempi tilaisuus, meillä on asiantuntemus ja intohimo luoda kauniita ja kestäviä ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme odotukset ja tarpeet.

Olemme täällä auttaaksemme yritystänne kukoistamaan vihersisustuksen ja kukka-asetelmien avulla ja luomaan työtiloihin vihreämpi ja kauniimpi ympäristö.

Rohkaisemme ottamaan meihin yhteyttä ja pyytämään tarjousta. Tarjouspyynnöt voit jättää sähköpostitse osoitteeseen info@floriina.fi.

JAA SIVU:
Scroll to Top