VIHERSISUSTUS

Tervetuloa liikkeeseemme, missä viherkasvien hoito on taidetta ja vihersisustus on intohimomme. Tarjoamme suoraan Tanskasta ja Hollannista tuotuja viherkasveja, jotka yhdistävät huippulaatua ja kohtuullisia hintoja. Haluamme olla osa matkaasi vihersisustuksen maailmassa, tarjoamalla paitsi laadukkaita kasveja myös asiantuntevaa palvelua.

Kun valitset viherkasvia, ammattitaitoinen tiimimme ei ainoastaan auta sinua löytämään sopivan kasvin, vaan myös ohjaa sinut oikeaan paikkaan ja antaa kattavat hoito-ohjeet. Tavoitteenamme on varmistaa, että viherkasvisi tuovat iloa pitkään. Tarjoamme myös istutuspalvelua, olipa kyseessä sitten meiltä ostamasi kasvi tai oma suosikkiruukkusi.

Liikkeemme on kohtaamispaikka vihersisustuksen ammattilaisten ja harrastajien välillä. Floristimme ovat omistautuneita auttamaan sinua luomaan vihreän keitaan kotiisi tai työtilaasi. Tarjoamme yksilöllisiä vihersisustussuunnitelmia, jotka ottavat huomioon tilasi ja persoonallisuutesi. Olipa kyseessä sitten pieni asunto tai suuri toimistotila, meillä on ratkaisu, joka tekee tilastasi vihreän paratiisin.

Jos kaipaat apua viherkasviesi ylläpidossa, tarjoamme myös hoitokäyntejä. Ne voivat olla suunniteltuja säännöllisiä käyntejä tai yksittäisiä huoltokäyntejä, riippuen tarpeistasi. Floristimme voivat tulla kotiisi tai toimistoosi hoitamaan kasvejasi, oli kyseessä sitten yksi kasvi tai useammat, pienet ruukut tai suuret viherseinäratkaisut.

Liikkeemme sitoutuu tarjoamaan enemmän kuin vain kauniita kasveja. Haluamme olla kumppanisi vihersisustusmatkalla, tarjoten tukea, inspiraatiota ja asiantuntemustamme. Astu liikkeeseemme ja uppoudu vihersisustuksen maailmaan, missä laatu, kauneus ja palvelu ovat avainasemassa. Tuomme vihreyttä kotiisi ja teemme vihersisustuksesta helppoa ja nautinnollista.

JAA SIVU:
Scroll to Top