SISUSTUSTUOTTEET

Tarjoamme laadukkaita sisustustuotteita, jotka tuovat kotiisi kaunista ilmettä. Valikoimamme kattaa huolella valitut tuotteet Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Hollannista, yhteistyössä luotettavien ja laadukkaiden myyjien kanssa.

Panostamme erityisesti ekologisiin vaihtoehtoihin, ja osa ruukuistamme on peräisin kierrätetyistä materiaaleista. Esimerkiksi suomalaisen yrittäjän maahantuomat ruukut on valmistettu kierrätysmuovista, mikä tekee niistä paitsi tyylikkäitä myös ympäristöystävällisiä. Tiedämme, että asiakkaamme arvostavat vastuullisuutta, ja siksi pyrimme tarjoamaan vaihtoehtoja, jotka huomioivat tuotteen elinkaaren alusta loppuun.

Valitsemme sisustuotteet harkiten, jotta voimme taata asiakkaillemme vain parasta laatua. Sisustustuotteidemme joukosta löydät monipuolisen valikoiman esineitä, jotka sopivat skandinaaviseen ja klassiseen tyyliin. Värimaailma sisustustuotteissamme ovat luonnonläheisiä ja neutraaleja. 

Floriinassa uskomme, että kodin sisustus on tapa ilmaista omaa persoonallisuutta ja luoda viihtyisä ympäristö. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden löytää juuri ne sisustustuotteet, jotka heijastavat heidän ainutlaatuista makuaan ja tyyliään. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja löytämään ne täydelliset sisustuselementit, jotka tekevät kodistasi entistäkin kauniimman ja viihtyisämmän.

JAA SIVU:
Scroll to Top