KUKKAKIMPUT

Kukkakimput ovat luonnon antama lahja, joka tuo iloa ja kauneutta elämäämme. Me Sisustus & Kukka Floriinassa ymmärrämme kukkien merkityksen ja haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden nauttia niiden kauneudesta jokaisena päivänä. 

Kukkakimppujen suunnittelu ja sidonta ovat taiteenlaji, jossa yhdistyvät värit, muodot ja tuoksut luoden kauniin ja harmonisen kokonaisuuden. Jokainen kimppu, jonka sidomme, on uniikki ja juuri sinun toiveidesi mukainen. Olipa kyseessä sitten iloinen onnittelukimppu, tunnelmallinen rakkaudenosoitus tai surunhetken kunnianosoitus, kukkakimpun tulee kertoa tarina ja välittää tunteet.

Tarjoamme myymälässämme myös valmiiksi sidottuja kimppuja, joten asiointi voi olla nopeaa ja vaivatonta. Voit poiketa liikkeeseemme ja valita valmiista kimpuista mieleisesi, oli sitten kyseessä kiireinen arkipäivä tai odottamaton juhlatilanne. Ennakkotilauksen voi tehdä helposti paikan päällä, soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia. Näin voit varmistaa, että saat juuri sellaisen kukkakimpun kuin haluat.

Halutessasi voit hyödyntää myös eKukka verkkokauppaamme, joka tarjoaa laajan valikoiman kukkakimppuja ja muita kukka-asetelmia. Verkkokauppamme kautta voit tehdä tilauksen helposti ja turvallisesti, ilman kontaktia, olitpa sitten tilaamassa kukkia itsellesi tai haluat yllättää jonkun erityisen lahjalla. 

Sisustus & Kukka Floriina on sitoutunut tarjoamaan sinulle kauniita ja tuoreita kukkakimppuja, jotka tuovat iloa ja kauneutta arkeesi. Ota yhteyttä tai vieraile myymälässämme, ja anna meidän luoda juuri sinulle täydellinen kukkakimppu, joka ilahduttaa sinua ja saa hymyn kasvoillesi.

JAA SIVU:
Scroll to Top