HÄÄKIMPUT

Hääkimput ovat olennainen osa hääpäivääsi, ja ne voivat tehdä juhlastasi vieläkin erityisemmän. Hääpäiväsi on yksi elämäsi merkittävimmistä hetkistä, ja ansaitset vain parhaat hääkukat, jotka heijastavat tyyliäsi ja tunnetta, jonka haluat juhlapaikallesi tuoda.

On tärkeää suunnitella hääkukkien yksityiskohdat huolellisesti, jotta ne sopivat täydellisesti juhlan teemaan ja tunnelmaan. Siksi tarjoamme mahdollisuuden varata henkilökohtaisen ajan kanssamme, jolloin voimme yhdessä kartoittaa, millaiset hääkimput vastaavat toiveitasi ja unelmiasi.

Jo hääsuunnittelun alkumetreillä floristimme ovat valmiina auttamaan sinua luomaan harkitut, tyylikkäät ja ennen kaikkea mieluisat hääkukat. Yhdessä voimme suunnitella kukat, jotka sopivat täydellisesti hääjuhlan yleisilmeeseen ja tekevät päivästäsi unohtumattoman.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous hääkimpustasi. Muista, että tarjous ei sido sinua mihinkään. Haluamme, että päiväsi sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja täynnä iloa, joten anna meidän auttaa sinua luomaan unelmiesi hääkukat.

Vieheet, rannekukat ja muut koristeet

Kannattaa muistaa myös muut hääjuhlissa tarvittavat kukat, kuten sulhasen, bestmanien, kaasojen ja vanhempien koristeet. Yleisimmät koristeet sulhasella ja bestmaneilla ovat rintakukat eli vieheet. Miksei sulhaselle sopisi päähän kaunis kukkaseppele.

Kaasoilla koristaa ranteissa usein korumaiset kukkakoristeet tai vaihtoehtoisesti pieni kimppu kädessä. Myös hiuksiin laitettavat yksittäiset kukkaniput tai koristeelliset kukkakorut kruunaavat kampauksen.

Entä sitten heittokimppu? Jos haluat säilyttää morsiuskimpun itselläsi, niin voimme tehdä pienemmän version hääkimpusta. Mahdollisuuksia on siis monia ja voitte valita juuri teidän näköisenne vaihtoehdot juhliinne.

Juhlapaikan koristelu

Kukat luovat tunnelmaa myös juhlapaikalla. Meiltä saatte koristelupalvelun, joka räätälöidään toiveidenne mukaan. 

Kukkakoristeet voivat koostua pienistä yksittäisistä kukista maljakoissa tai suurista näyttävistä koristeista, kuten kukkakaaresta tai pöytäasetelmista.

JAA SIVU:
JAA SIVU:
Scroll to Top